Toekomst

Hoe zie ik dan de toekomst? Sta ik over tien jaar nog steeds te springen op techno? Of sta ik dan meer een beetje aan de kant te chillen? Ik heb geen idee. Misschien houdt het ook wel een beetje op als ik ooit kinderen mag krijgen. Of zou ik ze dan gewoon bij opa en oma dumpen?
Ik heb eigenlijk nog nooit echt goed gelet op de maximum leeftijd die ik op een festival zie, misschien moet ik dat maar eens doen. In de plaatselijke club waar ik veel kom is er een vaste stamgast die minimaal de 65 jaar aan moet tikken.

Hij is er altijd met zijn enorme sinterklaasbaard. Ik vraag me af wat die man overdag doet, hij ziet er soms een beetje uit als of hij op straat leeft. En dat is het punt waar ik dan medelijden met zo’n man krijg. Ik geloof dat dat wel de grens is, het lijkt dan ook of die man niet echt familie of vrienden heeft om zijn tijd mee door te brengen.
Sneu is dat… Willen jullie me beloven te waarschuwen wanneer er ook zo over mij gedacht wordt? Hemel, dat zou wel erg zijn. Maar ik geloof niet dat ik me er nu zo druk om moet maken. Ik heb een leuke baan, vrienden en familie waar ik tijd mee door breng en af en toe ga ik naar een festival. Dat moet allemaal kunnen toch!
Ik vind het nu nog veel te leuk om bijzondere mensen te ontmoeten en gekke gesprekken aan te gaan. Laat mij maar kletsen over marsmannetjes en een oprukkend leger van de Coca Cola fabriek, je moet het leven toch niet al te serieus nemen ;-). Gewoon lol hebben dus!