Mooie mensen

En dat bedoel ik dan met mooie mensen. Hij knuffelde me en zei dat het wel goed zou komen. Omdat ik het zo koud had, trok hij zijn witte polo shirt uit en gaf het aan mij. De hele middag heeft hij me niet uit het oog verloren en ik verzeker je dat het niet was dat hij een oogje op me had. En als dat wel was heeft hij dat nooit geuit.

Het was zo lief, die jongen was zo ontzettend zorgzaam. Ik heb nog fantastische gesprekken met hem gehad over het leven, we waren enorm filosofisch. Later ben ik hem nog vaak tegengekomen op andere feestjes en dan gaven we elkaar een dikke knuffel, hij was mijn held. Ik denk nog wel eens aan hem, aangezien ik hem tegenwoordig eigenlijk niet meer tegenkom. Het blijft bijzonder dat je iemand ontmoet, zo’n klik heb, zo’n ervaring deelt en elkaar daarna vrijwel niet meer spreekt. Maar zo gaat dat nu eenmaal op festivals. Maar zoals ik al eerder zei, herinneringen om nooit te vergeten. Thanks Joost, je bent een engel!

Op een festival in Thailand kwam ik een groepje meiden tegen uit Amsterdam. Ik was alleen en voelde me een beetje klein op dat grote feest. Toen ik die meiden tegen het lijf liep hadden we ook direct een klik. De hele avond ben ik met ze opgetrokken en het voelde alsof we eigenlijk al jaren bevriend waren. Zo lijken de foto’s ook die ik nog heb. Aan het einde van het feest hebben we elkaar gedag gezegd en toen zijn we (een beetje stom) vergeten om contactgegevens uit te wisselen. Dit zal dus ook altijd een mooie herinnering blijven. En een leuke omdat je als vrouw dus ook heel leuk contact met vrouwen kan krijgen!