mcrblg-header-image

search

Bad trip


Toch kwam er ook een moment dat ik drugs had gebruikt en dat het niet zo goed viel. Dat hebben ook vast meer mensen ervaren. Die dag was ik op Down the rabithole  festival. Een schattig festival met fantastisch mooie aankleding. Ondanks dat het een regenachtige dag was, was iedereen vrolijk en welgestemd.
Ik leerde een leuke groep jongens kennen en daar trok ik de rest van de dag mee op. Het waren allemaal vrolijke gasten met uiteenlopende baantjes.

De een werkte als salesmanager bij Bavaria en een ander was CEO voor een site mete gokkasten. Zij hielden het lekker bij een biertje en konden daar goed genoeg op dansen. Zelf had ik wel een pilletje op. Helaas viel het op deze mooie dag een beetje verkeerd. Na een tijdje voelde ik mijn hoofd zwaar worden en werd ik misselijk. Spugen lukte niet, maar de muziek werd me echt te veel. Ik ging rillen en zonderde me een beetje af. Ik was er nog wel bij en heb het ook allemaal heel bewust meegemaakt.
Ik maakte me niet druk dat het fout zou gaan, want ik voelde nou eenmaal dat het dat niet was. Ik was alleen ziek. Toch was het erg vervelend en ik voelde me ook een last voor de anderen. Er was één jongen, Joost, die zich over mijn enorm bekommerde. Wat een schat was dat. Het hoefde echt niet, maar deze jongen zorgde voor mij. Zonder dat hij me kende en terwijl het echt mijn eigen stomme schuld was.

close
Mijn broer

Bezoek mijn broers website no deposit bonus nederland als u graag online casino spellen wilt spelen.

Hi, guest!

settings

menu